Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

Miesten lyhyet trikoot

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten lyhyet trikoot kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten lyhyet trikoot helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten lyhyet trikoot löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten lyhyet trikoot mm. merkeiltä Craft, Shimano, Nike. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Craft Adv Endurance Bib Short M -lyhyet trikoot, 89.90€.

Paljonko miesten lyhyet trikoot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten lyhyet trikoot -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 110.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten lyhyet trikoot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Pearl Izumi Quest Bib Short M - miesten trikoot, Craft Adv Endurance Bib Short M - miesten trikoot ja Shimano Inizio Short Tights M - miesten trikoot sekä suosituin merkki on Pearl Izumi.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten lyhyet trikoot

3.9/5

Perustuu 10 arvosteluun