Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Naisten potkaistavat sandaalit
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (20)
  20 / 20 tuotetta

  Naisten potkaistavat sandaalit

  Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten potkaistavat sandaalit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten potkaistavat sandaalit kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten potkaistavat sandaalit ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten potkaistavat sandaalit mm. merkeiltä Crocs, Björn Borg, Halti. Naisten potkaistavat sandaalit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Crocs Classic Lined Clog -potkaistavat sandaalit, 34.90€.

  Paljonko naisten potkaistavat sandaalit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat naisten potkaistavat sandaalit -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 79.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat naisten potkaistavat sandaalit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Crocs Classic Lined Clog - potkaistavat sandaalit, Björn Borg Knox Mld Met W - potkaistavat sandaalit ja Crocs Classic Pistokas - potkaistavat sandaalit sekä suosituin merkki on Crocs.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: naisten potkaistavat sandaalit

  4.4/5

  Perustuu 73 arvosteluun