Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Naisten potkaistavat sandaalit

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten potkaistavat sandaalit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten potkaistavat sandaalit kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten potkaistavat sandaalit ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten potkaistavat sandaalit mm. merkeiltä Björn Borg, Crocs, Halti. Naisten potkaistavat sandaalit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Halti Ersa II Slip-on W -potkaistavat sandaalit, 39.90€.

Paljonko naisten potkaistavat sandaalit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten potkaistavat sandaalit -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten potkaistavat sandaalit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Ersa II Slip-on W - naisten potkaistavat sandaalit, Crocs Classic Lined Clog - potkaistavat sandaalit ja Crocs Crocs Mellow Recovery Clog - potkaistavat sandaalit sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten potkaistavat sandaalit

4.41/5

Perustuu 80 arvosteluun