Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiNaisten korkeavartiset tennarit

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten korkeavartiset tennarit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten korkeavartiset tennarit kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten korkeavartiset tennarit ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten korkeavartiset tennarit mm. merkeiltä Puma, Vans, Adidas. Naisten korkeavartiset tennarit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Puma Karmen Rebelle Mid W -korkeavartiset tennarit, 79.90€.

Paljonko naisten korkeavartiset tennarit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten korkeavartiset tennarit -kategorian tuotteet saat hintaan 69.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 85.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten korkeavartiset tennarit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Puma Karmen Rebelle Mid W - naisten korkeavartiset tennarit, Puma Mayra W - naisten korkeavartiset tennarit ja Vans Filmore Hi W - naisten korkeavartiset tennarit sekä suosituin merkki on Puma.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten korkeavartiset tennarit

5/5

Perustuu 1 arvosteluun