Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Naisten korkeavartiset tennarit
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Naisten korkeavartiset tennarit

  Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten korkeavartiset tennarit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten korkeavartiset tennarit kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten korkeavartiset tennarit ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten korkeavartiset tennarit mm. merkeiltä Vans, Nike, Puma. Naisten korkeavartiset tennarit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Vans Filmore Hi W -korkeavartiset tennarit, 59.90€.

  Paljonko naisten korkeavartiset tennarit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat naisten korkeavartiset tennarit -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 140.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat naisten korkeavartiset tennarit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Vans Filmore Hi W - naisten korkeavartiset tennarit, Nike Court Royale 2 Mid W - naisten korkeavartiset tennarit ja Puma W Karmen Rebelle Mid - naisten korkeavartiset tennarit sekä suosituin merkki on Vans.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.