Sisältöön

Naisten paksupohjaiset tennarit

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten paksupohjaiset tennarit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten paksupohjaiset tennarit kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten paksupohjaiset tennarit ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten paksupohjaiset tennarit mm. merkeiltä Nike, Puma, Björn Borg. Naisten paksupohjaiset tennarit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Nike Court Vision Alta Leather W -matalavartiset tennarit, 99.90€.

Paljonko naisten paksupohjaiset tennarit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten paksupohjaiset tennarit -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 175.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 16 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten paksupohjaiset tennarit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Court Vision Alta Leather W - naisten paksupohjaiset tennarit, Björn Borg R1300 MSH PAT W - naisten paksupohjaiset tennarit ja adidas Court Platform W - naisten paksupohjaiset tennarit sekä suosituin merkki on Nike.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten paksupohjaiset tennarit

4.3/5

Perustuu 33 arvosteluun