Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

Naisten slip on -kengät

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten slip on -kengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten slip on -kengät kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten slip on -kengät ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten slip on -kengät mm. merkeiltä Vans, Helly Hansen. Naisten slip on -kengät -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Vans Asher W -slip on -kengät, 70.00€.

Paljonko naisten slip on -kengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten slip on -kengät -kategorian tuotteet saat hintaan 70.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 85.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten slip on -kengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Vans Asher W - naisten slip on -kengät, Helly Hansen Ahiga Slip-on W - naisten slip on -kengät ja Vans W Asher Deluxe - naisten slip on -kengät sekä suosituin merkki on Vans.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten slip on -kengät

4.33/5

Perustuu 3 arvosteluun