Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Naisten ulkoilukengät
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (82)
  82 / 82 tuotetta

  Ulkoilukengät kategoriat

  Naisten ulkoilukengät

  Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten ulkoilukengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten ulkoilukengät kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten ulkoilukengät ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten ulkoilukengät mm. merkeiltä Halti, Haglöfs, Merrell. Naisten ulkoilukengät -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Merrell Vego MLD Leather WTPF W -matalavartinen vaelluskenkä, 89.90€.

  Paljonko naisten ulkoilukengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat naisten ulkoilukengät -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 289.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 82 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat naisten ulkoilukengät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Merrell Vego MLD Leather WTPF W - naisten ulkoilukengät, Halti Felis Mid DX W - naisten ulkoilukengät ja Ecco W Biom 2.1 Low Gtx. - naisten ulkoilukengät sekä suosituin merkki on Merrell.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: naisten ulkoilukengät

  4.51/5

  Perustuu 285 arvosteluun