Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

Naisten vedenpitävät kengät

Naisten vedenpitävät kengät

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten vedenpitävät kengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten vedenpitävät kengät kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten vedenpitävät kengät ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten vedenpitävät kengät mm. merkeiltä Ecco, Lowa. Naisten vedenpitävät kengät -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Ecco Exostride GTX W -kävelykengät, 149.00€.

Paljonko naisten vedenpitävät kengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten vedenpitävät kengät -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 269.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 29 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten vedenpitävät kengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Merrell Moab Speed GTX W - naisten kävelykengät, Merrell Claypool Sport GTX W - naisten kävelykengät ja Merrell Speed Strike Mid GTX W - naisten korkeavartinen vaelluskenkä sekä suosituin merkki on Merrell.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten vedenpitävät kengät

4.58/5

Perustuu 98 arvosteluun