Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

Naisten golfkengät

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten golfkengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten golfkengät kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten golfkengät ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten golfkengät mm. merkeiltä Puma. Naisten golfkengät -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Puma Ignite Fasten8 W Golfkenkä -golfkengät, 89.90€.

Paljonko naisten golfkengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten golfkengät -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 160.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten golfkengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Puma Ignite Fasten8 W Golfkenkä - naisten golfkengät, Puma Laguna Fusion WP W - naisten golfkengät ja Puma Ignite Malibu W - naisten golfkengät sekä suosituin merkki on Puma.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.