Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso ViikkotarjouksetNaisten jalkapallokengät

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten jalkapallokengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten jalkapallokengät kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten jalkapallokengät ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten jalkapallokengät mm. merkeiltä Adidas, Puma, Nike. Naisten jalkapallokengät -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Adidas Predator Edge.3 MG.. -jalkapallokengät (mg), 100.00€.

Paljonko naisten jalkapallokengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten jalkapallokengät -kategorian tuotteet saat hintaan 44.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 309.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 61 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten jalkapallokengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Predator Edge.3 MG.. - jalkapallokengät (mg), adidas X Speedportal.3 Mg. - jalkapallokengät (mg) ja Nike Phantom Gx Academy Dynamic Fit FG/MG - jalkapallokengät (fg) sekä suosituin merkki on adidas.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten jalkapallokengät

4.33/5

Perustuu 3 arvosteluun