Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetNaisten jalkapallokengät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Naisten jalkapallokengät
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (42)
  42 / 42 tuotetta

  naisten jalkapallokengät

  Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten jalkapallokengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten jalkapallokengät kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten jalkapallokengät ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten jalkapallokengät mm. merkeiltä Adidas, Nike, Puma. Naisten jalkapallokengät -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Adidas X Speedflow.2 MG -jalkapallokengät (mg), 139.00€.

  Paljonko naisten jalkapallokengät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Naisten jalkapallokengät-kategorian tuotteet saat hintaan 54.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 229.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 27 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat naisten jalkapallokengät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Copa Sense.1 AG - jalkapallokengät (ag), Puma FUTURE Z 1.2 FG/AG - jalkapallokengät ja adidas Copa Sense.1 AG - jalkapallokengät (ag) sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: naisten jalkapallokengät

  4/5

  Perustuu 2 arvosteluun