Sisältöön

Naisten koripallokengät

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten koripallokengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten koripallokengät kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten koripallokengät ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten koripallokengät mm. merkeiltä Nike, Adidas, Puma. Naisten koripallokengät -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Adidas Ownthegame 2.0 M -koripallokenkä, 49.90€.

Paljonko naisten koripallokengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten koripallokengät -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 140.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten koripallokengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Ownthegame 2.0 M - koripallokenkä, Nike Precision 6 Ux - koripallokenkä ja adidas Dame 8 Basketball Shoes - koripallokenkä sekä suosituin merkki on adidas.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten koripallokengät

5/5

Perustuu 1 arvosteluun