Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetNaisten koripallokengät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Naisten koripallokengät
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (8)
  8 / 8 tuotetta

  naisten koripallokengät

  Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten koripallokengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten koripallokengät kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten koripallokengät ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten koripallokengät mm. merkeiltä Adidas, Nike, Puma. Naisten koripallokengät -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Adidas Pro N3XT 2021 -koripallokenkä, 90.00€.

  Paljonko naisten koripallokengät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Naisten koripallokengät-kategorian tuotteet saat hintaan 90.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 130.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat naisten koripallokengät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Lebron Witness 5 - koripallokenkä, adidas Exhibit A - koripallokenkä ja adidas Exhibit A Mid - koripallokenkä sekä suosituin merkki on Nike.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: naisten koripallokengät

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun