Sisältöön

Naisten pyöräilykengät

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten pyöräilykengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten pyöräilykengät kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten pyöräilykengät ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten pyöräilykengät mm. merkeiltä Shimano. Naisten pyöräilykengät -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Shimano IC501 SPINNINGKENKÄ -lukkokenkä, 129.00€.

Paljonko naisten pyöräilykengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten pyöräilykengät -kategorian tuotteet saat hintaan 59.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 259.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten pyöräilykengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shimano IC501 SPINNINGKENKÄ - pyöräilykengät, Shimano MW702 GORE-TEX PYÖRÄILYKENGÄT ja Shimano GF400 FLAT PYÖRÄILYKENKÄ - pyöräilykengät sekä suosituin merkki on Shimano.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten pyöräilykengät

4/5

Perustuu 5 arvosteluun