Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Naisten pyöräilykengät
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (16)
  16 / 16 tuotetta

  Naisten pyöräilykengät

  Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten pyöräilykengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten pyöräilykengät kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten pyöräilykengät ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten pyöräilykengät mm. merkeiltä Shimano, Fizik, Pearl Izumi. Naisten pyöräilykengät -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Shimano MW501 SPD TALVIPYÖRÄILYKENKÄ M -kengänsuoja, 149.00€.

  Paljonko naisten pyöräilykengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat naisten pyöräilykengät -kategorian tuotteet saat hintaan 59.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 239.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 16 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat naisten pyöräilykengät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shimano MW501 SPD TALVIPYÖRÄILYKENKÄ M - pyöräilykengät, Pearl Izumi Pro Barrier Wxb Shoe Cover - pyöräilykengät ja Shimano IC500 SISÄPYÖRÄILYKENKÄ W - naisten pyöräilykengät sekä suosituin merkki on Shimano.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.