Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Naisten pyöräilykengät

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten pyöräilykengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten pyöräilykengät kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten pyöräilykengät ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten pyöräilykengät mm. merkeiltä Shimano, Fizik. Naisten pyöräilykengät -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Shimano XC300 W naisten MTB pyöräilykenkä SPD polkimelle -kengänsuoja, 99.90€.

Paljonko naisten pyöräilykengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten pyöräilykengät -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 22 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten pyöräilykengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shimano XC300 W naisten MTB pyöräilykenkä SPD polkimelle - naisten pyöräilykengät, Shimano XC300 MTB Pyöräilykenkä SPD polkimelle - pyöräilykengät ja Shimano RX801 GRAVEL PYÖRÄILYKENKÄ - pyöräilykengät sekä suosituin merkki on Shimano.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten pyöräilykengät

4/5

Perustuu 4 arvosteluun