Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Naisten kokotaulukot

Tältä sivulta löydät naisten merkkien kokotaulukot. Oikean vaatekoon tai kenkäkoon löytäminen ei aina ole yksinkertaista. Parhaan mahdollisen istuvuuden aikaansaamiseksi vaatteiden suunnittelussa on otettu huomioon kunkin vaatteen kohderyhmän keskimääräiset mitat sekä vartalon eri osien keskinäiset suhteet. Näin ollen naisten vaatteiden todelliset koot niiden kokomerkintään nähden voivat vaihdella suurestikin vaatteesta riippuen ja eri valmistajien välillä.

Valitse oikea koko naisten kokotaulukoiden avulla

Suomessa ovat yleisesti käytössä rinnakkain sekä numeeriset että kirjaimin merkityt naisten vaatteiden kokomerkinnät, esim. koko M tai 40. Usein numeeriset kokomerkinnät havainnollistavat vaatteen todellista kokoa tarkemmin kuin kirjainkokomerkinnät. Esimerkiksi naisten koko M voi vaihdella suurestikin numerokokojen välillä vaatteen merkistä riippuen, jopa välillä 36-40. Kokomerkinnät on myös kohdistettu tarkasti kunkin vaatteen kohderyhmälle, joten naisten vaatteen koko M ei vastaa miesten vaatteen kokoa M, kuten naisten koko 42 ei myöskään vastaa miesten kokoa 42.

Intersportin naisten vaatteiden kokotaulukoista saat apua juuri sinulle oikean vaatekoon löytämiseen. Linkit vaatteiden kokotaulukoihin löydät kätevästi jokaisen tuotteen omalta sivulta tuotekuvauksen ja hinnan yhteydestä. Intersportin vaatteiden kokotaulukot auttavat sinua löytämään juuri sinun todellisia mittojasi vastaavat vaatekoot, sillä niissä on otettu erikseen huomioon vartalon eri osien mitat ja se, miten ne konvertoituvat kyseessä olevan tuotemerkin käyttämään kokojärjestelmään. Naisten vaatteiden kokotaulukoissa on otettu huomioon erikseen esimerkiksi vaatteen käyttäjän rinnan- ja vyötärönympärys yläosia valittaessa, ja lantionympärys sekä jalan sisäpituus helpottaen oikean pituisten housujen löytämistä. Mekkoja valitessa on hyvä ottaa huomioon koko vartalon mitat varmistaaksesi parhaan mahdollisen istuvuuden sekä mekon oikean pituuden. Koska naisten vaatteiden kokomerkinnöissä on eroja eri valmistajien välillä, varminta on tarkistaa kokosi erikseen jokaisen tilaamasi tuotteen yhteydessä ennen kuin lisäät sen ostoskoriin tai teet siitä varauksen Intersport-kauppaan. Intersportin tuotesivuilta löydät selvästi eri asiakasryhmille eritellyt vaatteiden kokotaulukot. Mikäli haluat ammattilaisen apua juuri sinulle oikean vaatekoon löytämisessä, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään henkilökohtaisesti lähimmässä Intersport-kaupassasi.