Sisältöön

Naisten urheilukassit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Naisten urheilukassit
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (14)
  14 / 14 tuotetta

  naisten urheilukassit

  Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten urheilukassit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten urheilukassit kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten urheilukassit ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten urheilukassit mm. merkeiltä Adidas, Nike, Kari Traa. Naisten urheilukassit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Kari Traa Kari 30L bag -urheilukassi, 59.00€.

  Paljonko naisten urheilukassit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Naisten urheilukassit-kategorian tuotteet saat hintaan 25.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 120.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 18 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat naisten urheilukassit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Linear Duffel L - urheilukassi, Peak Performance Vertical Duffle 50 l - urheilukassi ja Björn Borg Borg Duffel Bag 35l - urheilukassi sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: naisten urheilukassit

  4.74/5

  Perustuu 19 arvosteluun