Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Naisten vyölaukut
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta

  Naisten vyölaukut

  Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten vyölaukut kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten vyölaukut kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten vyölaukut ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten vyölaukut mm. merkeiltä The North Face, Mckinley, Fjällräven. Naisten vyölaukut -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä The North Face Jester Lumbar Vyölaukku -vyölaukku, 24.90€.

  Paljonko naisten vyölaukut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat naisten vyölaukut -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 54.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat naisten vyölaukut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat The North Face Jester Lumbar Vyölaukku, McKINLEY Crxss I Belt 1 - vyölaukku ja Fjällräven Kånken Hip Pack - vyölaukku sekä suosituin merkki on The North Face.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: naisten vyölaukut

  3.5/5

  Perustuu 4 arvosteluun