Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso ViikkotarjouksetHikinauhat

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat hikinauhat kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata hikinauhat kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät hikinauhat ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat hikinauhat mm. merkeiltä Adidas, Nike, Buff. Hikinauhat -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Nike Swoosh Doublewide Wristbands -hikinauha, 15.00€.

Paljonko naisten hikinauhat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten hikinauhat -kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 20.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten hikinauhat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Swoosh Doublewide Wristbands - hikinauha, Nike Swoosh Wristbands - hikinauha ja adidas Tennis Headband - hikinauha sekä suosituin merkki on Nike.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: hikinauhat

4/5

Perustuu 2 arvosteluun