Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Naisten irtohihat ja säärystimet

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten irtohihat ja säärystimet kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten irtohihat ja säärystimet kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten irtohihat ja säärystimet ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten irtohihat ja säärystimet mm. merkeiltä Shimano, Craft. Naisten irtohihat ja säärystimet -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Shimano XC THERMAL KENGÄNSUOJA -säärystimet, 49.90€.

Paljonko naisten irtohihat ja säärystimet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten irtohihat ja säärystimet -kategorian tuotteet saat hintaan 25.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 49.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten irtohihat ja säärystimet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shimano XC THERMAL KENGÄNSUOJA - säärystimet, Craft Arm Warmer UX - irtohiha ja Craft Core Subz Leg Warmer - säärystimet sekä suosituin merkki on Shimano.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten irtohihat ja säärystimet

4.75/5

Perustuu 4 arvosteluun