Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetNaisten irtohihat ja säärystimet

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten irtohihat ja säärystimet kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten irtohihat ja säärystimet kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten irtohihat ja säärystimet ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten irtohihat ja säärystimet mm. merkeiltä Shimano, Zero Point, Pearl Izumi. Naisten irtohihat ja säärystimet -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Zero Point Intense 2.0 Compression Calf Sleeve -säärystimet, 29.90€.

Paljonko naisten irtohihat ja säärystimet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten irtohihat ja säärystimet -kategorian tuotteet saat hintaan 17.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 64.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten irtohihat ja säärystimet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Zeropoint Intense 2.0 Compression Calf Sleeve - säärystimet, Shimano WATERPROOF KENGÄNSUOJA - säärystimet ja Zeropoint Intense 2.0 Arm Sleeve - irtohiha sekä suosituin merkki on Zeropoint.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten irtohihat ja säärystimet

4.75/5

Perustuu 12 arvosteluun