Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Naisten irtohihat ja säärystimet

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten irtohihat ja säärystimet kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten irtohihat ja säärystimet kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten irtohihat ja säärystimet ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten irtohihat ja säärystimet mm. merkeiltä Craft, Os1st, Luhta. Naisten irtohihat ja säärystimet -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Craft Core Subz Leg Warmer -säärystimet, 50.00€.

Paljonko naisten irtohihat ja säärystimet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten irtohihat ja säärystimet -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 64.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten irtohihat ja säärystimet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Craft Core Subz Leg Warmer - säärystimet, Craft Knee Warmer - säärystimet ja OS1st CS6 performance calf sleeve - säärystimet sekä suosituin merkki on Craft.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten irtohihat ja säärystimet

4.67/5

Perustuu 12 arvosteluun