Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINKäsineet kategoriat

Naisten käsineet

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten käsineet kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten käsineet kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten käsineet ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten käsineet mm. merkeiltä Hestra, Halti, Kari Traa. Naisten käsineet -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Halti XC Touring käsineet -lajihanskat, 39.90€.

Paljonko naisten käsineet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten käsineet -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 116 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten käsineet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti XC Touring käsineet - lajihanskat, Kari Traa Himle Glove - naisten sormikkaat ja Craft Hybrid Weather Glove - rukkaset sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten käsineet

4.31/5

Perustuu 185 arvosteluun