Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINNaisten lajihanskat

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten lajihanskat kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten lajihanskat kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten lajihanskat ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten lajihanskat mm. merkeiltä Hestra, Halti, Lillsport. Naisten lajihanskat -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Halti XC Touring käsineet -lajihanskat, 39.90€.

Paljonko naisten lajihanskat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten lajihanskat -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 75 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten lajihanskat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Hestra Powder Gauntlet Mitt - lajihanskat, Halti XC Touring käsineet - lajihanskat ja Halti Cades käsineet - lajihanskat sekä suosituin merkki on Hestra.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten lajihanskat

4.27/5

Perustuu 153 arvosteluun