Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetNaisten lapaset ja rukkaset

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Naisten lapaset ja rukkaset
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  naisten lapaset ja rukkaset

  Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten lapaset ja rukkaset kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten lapaset ja rukkaset kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten lapaset ja rukkaset ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten lapaset ja rukkaset mm. merkeiltä Hestra, Lillsport. Naisten lapaset ja rukkaset -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Hestra Comfort Tracker 3-sormikas -rukkaset, 69.90€.

  Paljonko naisten lapaset ja rukkaset maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Naisten lapaset ja rukkaset-kategorian tuotteet saat hintaan 7.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 89.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat naisten lapaset ja rukkaset?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Bonatti Wp Mitten U - rukkaset, Halti Cades käsineet - rukkaset ja Hestra Insulated Liner (AM Heli Ski), rukkanen - naisten rukkaset sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: naisten lapaset ja rukkaset

  3.68/5

  Perustuu 25 arvosteluun