Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

Naisten lapaset ja rukkaset

Naisten lapaset ja rukkaset

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten lapaset ja rukkaset kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten lapaset ja rukkaset kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten lapaset ja rukkaset ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten lapaset ja rukkaset mm. merkeiltä Hestra, Lillsport, Halti. Naisten lapaset ja rukkaset -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Halti Cades käsineet -rukkaset, 19.90€.

Paljonko naisten lapaset ja rukkaset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten lapaset ja rukkaset -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 32 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten lapaset ja rukkaset -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Cades käsineet - rukkaset, Halti Masseli käsineet - rukkaset ja Lillsport Taro Thermo Lobster sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten lapaset ja rukkaset

4.29/5

Perustuu 84 arvosteluun