Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINNaisten sormikkaat

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten sormikkaat kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten sormikkaat kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten sormikkaat ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten sormikkaat mm. merkeiltä Hestra, Mckinley, Kari Traa. Naisten sormikkaat -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Kari Traa Himle Glove -sormikkaat, 59.90€.

Paljonko naisten sormikkaat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten sormikkaat -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 38 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten sormikkaat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Himle Glove - naisten sormikkaat, Hestra Army Leather Heli Ski Glove - sormikkaat ja Craft Core Essence Thermal Glove 2 - sormikkaat sekä suosituin merkki on Kari Traa.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten sormikkaat

4.57/5

Perustuu 37 arvosteluun