Sisältöön

Naisten sormikkaat

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten sormikkaat kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten sormikkaat kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten sormikkaat ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten sormikkaat mm. merkeiltä Hestra, Mckinley, Craft. Naisten sormikkaat -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Hestra Comfort Tracker hiihtohanska -sormikkaat, 49.90€.

Paljonko naisten sormikkaat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten sormikkaat -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 47 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten sormikkaat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Lena W toppahanskat - naisten sormikkaat, Hestra Comfort Tracker hiihtohanska - sormikkaat ja McKINLEY Softshell Sr Hanskat - sormikkaat sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten sormikkaat

4.46/5

Perustuu 39 arvosteluun