Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetNaisten sormikkaat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Naisten sormikkaat
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  naisten sormikkaat

  Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten sormikkaat kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten sormikkaat kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten sormikkaat ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten sormikkaat mm. merkeiltä Halti, Mckinley, Haglöfs. Naisten sormikkaat -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Halti Kunnar Gloves -sormikkaat, 14.90€.

  Paljonko naisten sormikkaat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Naisten sormikkaat-kategorian tuotteet saat hintaan 7.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 139.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat naisten sormikkaat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Kunnar Gloves M - sormikkaat, Haglöfs Bow Gloves - sormikkaat ja Peak Performance Commuter Glove - sormikkaat sekä suosituin merkki on Halti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: naisten sormikkaat

  4.45/5

  Perustuu 31 arvosteluun