Sisältöön

Naisten sormikkaat

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten sormikkaat kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten sormikkaat kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten sormikkaat ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten sormikkaat mm. merkeiltä Mckinley, Hestra, Kari Traa. Naisten sormikkaat -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Columbia Cloudcap™ Fleece Glove W -sormikkaat, 35.00€.

Paljonko naisten sormikkaat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten sormikkaat -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 159.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 43 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten sormikkaat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Columbia Cloudcap™ Fleece Glove W - naisten sormikkaat, Halti XC Touring Gloves - sormikkaat ja Hestra Powder Gauntlet - sormikkaat sekä suosituin merkki on Columbia.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten sormikkaat

4.51/5

Perustuu 70 arvosteluun