Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetNaisten kasvomaskit

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten kasvomaskit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten kasvomaskit kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten kasvomaskit ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten kasvomaskit mm. merkeiltä Arcade. Naisten kasvomaskit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Arcade Open Range Long -kasvomaski, 29.90€.

Paljonko naisten kasvomaskit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten kasvomaskit -kategorian tuotteet saat hintaan 9.95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 29.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten kasvomaskit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Arcade Open Range Long, McKINLEY Dillingham Ux ja Bauer Reversible kasvomaski sekä suosituin merkki on Arcade.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten kasvomaskit

4.22/5

Perustuu 41 arvosteluun