Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINNaisten päähineet

Päähineet kategoriat

Naisten päähineet

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten päähineet kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten päähineet kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten päähineet ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten päähineet mm. merkeiltä Superyellow, Kari Traa, Halti. Naisten päähineet -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Halti Ramsau Beanie -pipo, 39.90€.

Paljonko naisten päähineet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten päähineet -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 62.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 207 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten päähineet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Ramsau Beanie - pipo, Fjällräven 1960 Logo Hat - pipo ja Superyellow Hannah Beanie - naisten pipo sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten päähineet

4.35/5

Perustuu 229 arvosteluun