Sisältöön

Naisten päähineet

Päähineet kategoriat

Naisten päähineet

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten päähineet kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten päähineet kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten päähineet ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten päähineet mm. merkeiltä Haglöfs, Kari Traa, Craft. Naisten päähineet -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Fjällräven 1960 Logo Headband -panta, 34.90€.

Paljonko naisten päähineet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten päähineet -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 64.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 228 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten päähineet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fjällräven 1960 Logo Headband - panta, McKINLEY Mari Ii W - naisten pipo ja McKINLEY Varun II Hat Ux - pipo sekä suosituin merkki on Fjällräven.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten päähineet

4.41/5

Perustuu 242 arvosteluun