Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Naisten huput
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  naisten huput

  Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten huput kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten huput kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten huput ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten huput mm. merkeiltä Devold, Shimano. Naisten huput -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Devold Expedition Merino Balaclava -alushuppu, 59.00€.

  Paljonko maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat ?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Devold Expedition Merino Balaclava - alushuppu, Shimano WINDBREAKER SKULL KYPÄRÄN ALUSLAKKI - alushuppu ja Buff Merino Lightweight Balaclava - alushuppu sekä suosituin merkki on Devold.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.