Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINNaisten lajisukat

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten lajisukat kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten lajisukat kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten lajisukat ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten lajisukat mm. merkeiltä Nike, Energetics, Adidas. Naisten lajisukat -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Nike Multplier Crew 2pr -pitkät sukat, 12.90€.

Paljonko naisten lajisukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten lajisukat -kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 71.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 61 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten lajisukat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Cushioned Crew Sock 3 pr - pitkät sukat, Kari Traa Vinst Wool Sock 2pk - naisten pitkät sukat ja Nike Everyday Crew Basketball Socks 3pr - pitkät sukat sekä suosituin merkki on adidas.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten lajisukat

4.5/5

Perustuu 191 arvosteluun