Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINNaisten nilkkasukat

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten nilkkasukat kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten nilkkasukat kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten nilkkasukat ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten nilkkasukat mm. merkeiltä Adidas, Nike, Devold. Naisten nilkkasukat -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Adidas Tiro 3s Sock 3p -nilkkasukat, 25.00€.

Paljonko naisten nilkkasukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten nilkkasukat -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 66.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 37 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten nilkkasukat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Villapohjasukat 2-Pr pack - nilkkasukat, Devold Medium Socks 3 pr - naisten nilkkasukat ja McKINLEY Roberto Socks Ux - nilkkasukat sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten nilkkasukat

4.49/5

Perustuu 202 arvosteluun