Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30Naisten pitkät sukat

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten pitkät sukat kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten pitkät sukat kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten pitkät sukat ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten pitkät sukat mm. merkeiltä Adidas, Bridgedale, Nike. Naisten pitkät sukat -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Adidas Cushioned Crew Sock 3 pr -pitkät sukat, 12.90€.

Paljonko naisten pitkät sukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten pitkät sukat -kategorian tuotteet saat hintaan 6.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 30 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten pitkät sukat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Cushioned Crew Sock 3 pr - pitkät sukat, Bridgedale Ski Easy On W - naisten pitkät sukat ja adidas 3-S Cushioned Crew Socks 3 Pairs - pitkät sukat sekä suosituin merkki on adidas.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten pitkät sukat

4.22/5

Perustuu 105 arvosteluun