Sisältöön

Naisten pitkät sukat

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten pitkät sukat kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten pitkät sukat kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten pitkät sukat ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten pitkät sukat mm. merkeiltä Nike, Adidas, Bridgedale. Naisten pitkät sukat -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Nike Everyday Cushioned Crew Socks 3pr -pitkät sukat, 14.90€.

Paljonko naisten pitkät sukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten pitkät sukat -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 33 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten pitkät sukat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Everyday Cushioned Crew Socks 3pr - pitkät sukat, adidas Cushioned Crew Socks 3 Pairs - pitkät sukat ja Nike Sportswear Everyday Essential Crew Socks 3 Pairs - pitkät sukat sekä suosituin merkki on Nike.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten pitkät sukat

4.59/5

Perustuu 96 arvosteluun