Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINNaisten talvisukat

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten talvisukat kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten talvisukat kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten talvisukat ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten talvisukat mm. merkeiltä Bridgedale, Nike, Adidas. Naisten talvisukat -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Adidas 3-S Cushioned Crew Socks 3 Pairs -pitkät sukat, 14.90€.

Paljonko naisten talvisukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten talvisukat -kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 28 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten talvisukat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Cushioned Crew Sock 3 pr - talvisukat, adidas 3-S Cushioned Crew Socks 3 Pairs - talvisukat ja Kari Traa Vinst Wool Sock 2pk - naisten talvisukat sekä suosituin merkki on adidas.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten talvisukat

4.23/5

Perustuu 109 arvosteluun