Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINNaisten villasukat

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten villasukat kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten villasukat kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten villasukat ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten villasukat mm. merkeiltä Adidas, Energetics, Devold. Naisten villasukat -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Adidas 3-S Cushioned Crew Socks 3 Pairs -pitkät sukat, 14.90€.

Paljonko naisten villasukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten villasukat -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 66.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 49 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten villasukat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Cushioned Crew Sock 3 pr - pitkät sukat, adidas 3-S Cushioned Crew Socks 3 Pairs - pitkät sukat ja Kari Traa Vinst Wool Sock 2pk - naisten pitkät sukat sekä suosituin merkki on adidas.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten villasukat

4.39/5

Perustuu 315 arvosteluun