Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso ViikkotarjouksetNaisten vyöt

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten vyöt kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten vyöt kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten vyöt ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten vyöt mm. merkeiltä Arcade, Musto, Fjällräven. Naisten vyöt -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Arcade Ranger -vyö, 29.90€.

Paljonko naisten vyöt -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten vyöt -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 40.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten vyöt -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Arcade Ranger - vyö, Musto Evo Sailing Belt 2.0 - vyö ja Arcade Ranger Long - vyö sekä suosituin merkki on Arcade.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten vyöt

4.25/5

Perustuu 4 arvosteluun