Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN



Naisten hameet ja mekot

Hameet ja mekot kategoriat

Naisten hameet ja mekot

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten hameet ja mekot kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten hameet ja mekot kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten hameet ja mekot ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten hameet ja mekot mm. merkeiltä Luhta, Nike, Puma. Naisten hameet ja mekot -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Puma Ess Hooded Dress Fl W -mekko, 39.90€.

Paljonko naisten hameet ja mekot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten hameet ja mekot -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 139.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 52 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten hameet ja mekot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Puma Ess Hooded Dress Fl W - mekko, Halti Tripla Hybrid Skirt W - hame ja Nike Sportswear Millennium Fleece Dress W - mekko sekä suosituin merkki on Puma.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten hameet ja mekot

4.31/5

Perustuu 97 arvosteluun