Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

Naisten toppahousut

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten toppahousut kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten toppahousut kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten toppahousut ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten toppahousut mm. merkeiltä Sail&ski, Luhta, Halti. Naisten toppahousut -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Mckinley Dina Pants W -toppahousut, 69.90€.

Paljonko naisten toppahousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten toppahousut -kategorian tuotteet saat hintaan 69.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 325.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 48 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten toppahousut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Dina Pants W - naisten toppahousut, Halti Rinne W DX lasketteluhousut - naisten toppahousut ja Sail&ski Vuono kevytvanuhousut - toppahousut sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten toppahousut

4.45/5

Perustuu 171 arvosteluun