Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Naisten toppahousut

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten toppahousut kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten toppahousut kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten toppahousut ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten toppahousut mm. merkeiltä Sail&ski, Luhta, Halti. Naisten toppahousut -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Sail&ski Lumi D-fit W -toppahousut, 69.90€.

Paljonko naisten toppahousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
Intersportin edullisimmat naisten toppahousut -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 300.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 28 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten toppahousut -kategorian tuotteet?
Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Sail&ski Lumi D-fit W - naisten toppahousut, Sail&ski Utu W Short - naisten toppahousut ja Colour Wear Cork Pant W - naisten toppahousut sekä suosituin merkki on Sail&ski.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten toppahousut

4.45/5

Perustuu 80 arvosteluun