Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINNaisten tuulihousut

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten tuulihousut kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten tuulihousut kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten tuulihousut ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten tuulihousut mm. merkeiltä Sail&ski, Haglöfs, Craft. Naisten tuulihousut -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Craft Adv Essence Wind Pants W -tuulihousut, 59.90€.

Paljonko naisten tuulihousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten tuulihousut -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten tuulihousut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Craft Adv Essence Wind Pants W - naisten tuulihousut, Haglöfs Aero Pant Women Short - naisten tuulihousut ja Energetics Kiprana W Housut - naisten tuulihousut sekä suosituin merkki on Craft.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten tuulihousut

4.63/5

Perustuu 19 arvosteluun