Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Naisten hihattomat paidat

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten hihattomat paidat kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten hihattomat paidat kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten hihattomat paidat ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten hihattomat paidat mm. merkeiltä Under Armour, Röhnisch, Puma. Naisten hihattomat paidat -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Under Armour W Playoff Sl Polo -hihaton paita, 34.90€.

Paljonko naisten hihattomat paidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten hihattomat paidat -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 60.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten hihattomat paidat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Under Armour W Playoff Sl Polo - naisten hihaton paita, Röhnisch Cotton Retro Top - naisten hihaton paita ja Puma W Cloudspun Coast Sl Polo - naisten hihaton paita sekä suosituin merkki on Under Armour.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.