Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Naisten hihattomat paidat

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten hihattomat paidat kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten hihattomat paidat kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten hihattomat paidat ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten hihattomat paidat mm. merkeiltä Energetics, Puma, Peak Performance. Naisten hihattomat paidat -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Peak Performance W Turf Zip Sl. -hihaton paita, 60.00€.

Paljonko naisten hihattomat paidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
Intersportin edullisimmat naisten hihattomat paidat -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 64.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten hihattomat paidat -kategorian tuotteet?
Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Peak Performance W Turf Zip Sl. - naisten hihaton paita, Energetics Gerda Viii W T-paita - naisten hihaton paita ja Energetics Galu Viii W T-paita - naisten hihaton paita sekä suosituin merkki on Peak Performance.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten hihattomat paidat

5/5

Perustuu 3 arvosteluun