Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso ViikkotarjouksetNaisten hihattomat paidat

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten hihattomat paidat kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten hihattomat paidat kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten hihattomat paidat ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten hihattomat paidat mm. merkeiltä Puma, Peak Performance. Naisten hihattomat paidat -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Puma W Run First Mile Tank -hihaton paita, 45.00€.

Paljonko naisten hihattomat paidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten hihattomat paidat -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 45.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten hihattomat paidat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Puma W Run First Mile Tank - naisten hihaton paita, Peak Performance W Turf Zip Sl. - naisten hihaton paita ja The North Face W Up With The Sun Tank - naisten hihaton paita sekä suosituin merkki on Puma.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten hihattomat paidat

5/5

Perustuu 2 arvosteluun