Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINNaisten neuleet

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten neuleet kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten neuleet kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten neuleet ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten neuleet mm. merkeiltä Devold, Fjällräven, J.lindeberg. Naisten neuleet -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Devold Nordsjø Sweater Crew Neck Unisex -villapaita, 179.00€.

Paljonko naisten neuleet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten neuleet -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 205.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten neuleet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Devold Varde Zip Neck W - naisten villapaita, Devold Nordsjø Sweater Crew Neck Unisex - villapaita ja Devold Svalbard Sweater High Neck - villapaita sekä suosituin merkki on Devold.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten neuleet

4.41/5

Perustuu 29 arvosteluun