Sisältöön

Naisten neuleet

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten neuleet kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten neuleet kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten neuleet ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten neuleet mm. merkeiltä Devold, Fjällräven. Naisten neuleet -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Fjällräven Övik Knit Roller Neck W -villapaita, 149.00€.

Paljonko naisten neuleet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten neuleet -kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten neuleet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fjällräven Övik Knit Roller Neck W - naisten villapaita, Devold Nordsjø Sweater Crew Neck Unisex - villapaita ja Fjällräven Övik Path Knit W - naisten villapaita sekä suosituin merkki on Fjällräven.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten neuleet

4.82/5

Perustuu 11 arvosteluun