PLUSSAPÄIVÄT - 20 % alennus vaatteista ja kengistä! PLUSSAPÄIVÄT - 20 % alennus vaatteista ja kengistä!
 
HYÖDYNNÄ 20 % ALENNUS!
 
Plussapäivät Intersporteissa lauantaista maanantaihin 19.-21.8 -  saat nyt 20 % alennuksen vaatteista sekä kengistä, myös tarjoushinnoista! Hanki tyylikkäät löydöt parhailta merkeiltä!
 
 
 
 
 

  • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa ´Naisten pikeepaidat´
  • Koko
  • Väri
  • Merkki
  • Poista valinnat
  • Näytä tuotteet (14)
14 tuotetta

Naisten pikeepaidat

Kesällä pikeepaita sopii vaatteeksi erinomaisesti ja viileämpään vuodenaikaan sen voi toki yhdistää esimerkiksi neuleeseen. Naisten pikeepaita ylläsi voit lähteä golfaamaan tai purjehtimaan, mutta yhtä lailla se toimii vapaa-ajan vaatteena niin kaupunkiretkillä kuin aktiivisemmassakin liikunnassa. Löydät valikoimastamme naisten pikeepaitoja niin lyhyillä ja pitkillä hihoilla varustettuina kuin ilmankin. Pikeepaita on myös erinomainen toimistovaate helteisellä kesäsäällä. Se on siisti päällä kauluksineen, mutta tuntuu viileältä ja mukavalta materiaalinsa ansiosta.

Pikeepaitoja naisille on tarjolla monissa väreissä ja osa paidoista on urheilullisempia, kun taas osa naisten pikeepaidoista on selkeästi enemmän naisellisia ja sopii paremmin vapaa-ajan viettoon. Naisten pikeepaita päällä onkin näppärä siirtyä vaikka suoraan viheriöltä terassille. Mikäli kaipaat kauluksetonta paitaa, muista tutustua myös t-paitoihimme.

Suurimmat pikeepaitavalikoimat löydät brändeistämme Peak Performancelta sekä Röhnischiltä, joiden valikoima painottuu etenkin golfvaatteisiin. Lisäksi löydät edellä mainituilta merkeiltä muut vaatteet golfiin. Tutustu golf-housuihin ja erilaisiin kesäisiin capreihin, jotka sopivat erinomaisesti naisten pikeepaidan kaveriksi. Kun nämä on hankittu, onkin aika kurkistaa kesäisten kenkien valikoimaan.