Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetNaisten tekniset paidat

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten tekniset paidat kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten tekniset paidat kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten tekniset paidat ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten tekniset paidat mm. merkeiltä Adidas, Energetics, Under Armour. Naisten tekniset paidat -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Adidas Own The Run 1/2 Zip Tee W -pitkähihainen paita, 29.90€.

Paljonko naisten tekniset paidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten tekniset paidat -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 161 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten tekniset paidat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Mind W - naisten tekninen paita, adidas Own The Run 1/2 Zip Tee W - naisten tekninen paita ja Energetics Goralunga LS Shirt W - naisten tekninen paita sekä suosituin merkki on Energetics.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten tekniset paidat

4.33/5

Perustuu 338 arvosteluun