Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINNaisten tekniset paidat

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten tekniset paidat kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten tekniset paidat kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten tekniset paidat ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten tekniset paidat mm. merkeiltä Energetics, Under Armour, Nike. Naisten tekniset paidat -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Energetics Jewel II T-Shirt W -t-paita, 24.90€.

Paljonko naisten tekniset paidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten tekniset paidat -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 154 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten tekniset paidat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Röhnisch Active Logo Long Sleeve. - naisten tekninen paita, Craft Core Gain Midlayer W - naisten tekninen paita ja Kari Traa Nora LS Shirt - naisten tekninen paita sekä suosituin merkki on Röhnisch.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten tekniset paidat

4.3/5

Perustuu 329 arvosteluun