Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINNaisten hybridi- ja vanutakit

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten hybridi- ja vanutakit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten hybridi- ja vanutakit kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten hybridi- ja vanutakit ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten hybridi- ja vanutakit mm. merkeiltä Helly Hansen, Halti, Rukka. Naisten hybridi- ja vanutakit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Rukka Vehkoo Toppatakki W D-fit -vanutakki, 129.00€.

Paljonko naisten hybridi- ja vanutakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten hybridi- ja vanutakit -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 350.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 84 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten hybridi- ja vanutakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Rukka Vehkoo Toppatakki W D-fit - naisten vanutakki, Luhta Ilomantsi W Jacket - naisten vanutakki ja Halti Fort W Warm DX Takki - naisten vanutakki sekä suosituin merkki on Rukka.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten hybridi- ja vanutakit

4.51/5

Perustuu 226 arvosteluun