Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Naisten hybriditakit

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten hybriditakit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten hybriditakit kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten hybriditakit ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten hybriditakit mm. merkeiltä Halti, Kari Traa, Craft. Naisten hybriditakit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Halti Dynamic Insulation Hybrid Jacket W -hybriditakki, 119.00€.

Paljonko naisten hybriditakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten hybriditakit -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 380.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 45 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten hybriditakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Dynamic Insulation Hybrid Jacket W - naisten hybriditakki, Kari Traa Sanne Hybrid - naisten hybriditakki ja Kari Traa Tirill 2.0 Jacket - naisten hybriditakki sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten hybriditakit

4.46/5

Perustuu 72 arvosteluun