Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINNaisten kesätakit

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten kesätakit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten kesätakit kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten kesätakit ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten kesätakit mm. merkeiltä Adidas, Pearl Izumi, Nike. Naisten kesätakit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Pearl Izumi W Zephrr Jacket -tuulitakki, 109.00€.

Paljonko naisten kesätakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten kesätakit -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 250.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 36 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten kesätakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Pearl Izumi W Zephrr Jacket - naisten kesätakki, McKINLEY April Jacket W - naisten kesätakki ja Rukka Tiutinen GTX Infinium Jacket W - naisten kesätakki sekä suosituin merkki on Pearl Izumi.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten kesätakit

4.13/5

Perustuu 31 arvosteluun