Sisältöön

Naisten kesätakit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Naisten kesätakit
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (59)
  59 / 59 tuotetta

  naisten kesätakit

  Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten kesätakit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten kesätakit kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten kesätakit ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten kesätakit mm. merkeiltä Nike, Columbia, Rukka. Naisten kesätakit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Rukka Vaipale Jacket W D -tuulitakki, 69.90€.

  Paljonko naisten kesätakit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Naisten kesätakit-kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 55 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat naisten kesätakit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Windrunner Hooded Jacket W - naisten kesätakki, Kari Traa Nora Jacket W - naisten kesätakki ja New Balance Q Speed Fuel Light Weight Jacket W - naisten kesätakki sekä suosituin merkki on Nike.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: naisten kesätakit

  4.13/5

  Perustuu 88 arvosteluun