Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetNaisten puvut

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten puvut kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten puvut kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten puvut ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten puvut mm. merkeiltä Halti, Adidas, Nike. Naisten puvut -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Halti Wisla XCT Suit W+ -maastohiihtopuku, 169.00€.

Paljonko naisten puvut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten puvut -kategorian tuotteet saat hintaan 70.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 179.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten puvut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Wisla XCT Suit W+ - naisten maastohiihtopuku, Halti Wisla XCT Suit W - naisten maastohiihtopuku ja adidas Essentials 3-Stripes Track Suit W - naisten verkkaripuku sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten puvut

4/5

Perustuu 3 arvosteluun