Sisältöön

Naisten puvut

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten puvut kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten puvut kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten puvut ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten puvut mm. merkeiltä Halti, Rukka, Adidas. Naisten puvut -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Halti Vire W XCT Setti -maastohiihtopuku, 99.90€.

Paljonko naisten puvut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten puvut -kategorian tuotteet saat hintaan 75.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten puvut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Vire W XCT Setti - naisten maastohiihtopuku, Rukka Tahvio Softshell Hiihtopuku W - naisten maastohiihtopuku ja adidas Essentials 3-Stripes Track Suit W - naisten verkkaripuku sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten puvut

4.42/5

Perustuu 19 arvosteluun