Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Naisten puvut

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten puvut kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten puvut kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten puvut ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten puvut mm. merkeiltä Halti, Rukka. Naisten puvut -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Rukka Tahvio Softshell Set W -maastohiihtopuku, 119.00€.

Paljonko naisten puvut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten puvut -kategorian tuotteet saat hintaan 44.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 169.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten puvut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Rukka Tahvio Softshell Set W - naisten maastohiihtopuku, Halti Siide W XCT set - naisten maastohiihtopuku ja Halti Siide XCT set W+ - naisten maastohiihtopuku sekä suosituin merkki on Rukka.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten puvut

4.71/5

Perustuu 31 arvosteluun