Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetNaisten vanutakit

Hyvän talvitakin tunnistaa siitä, että se pitää sinut mukavan lämpimänä ja kuivana. Naisten vanutakit sopivat erinomaisesti talvisiin aktiviteetteihin ja kaupungin kaduille. Kun vuoraudut lämpimään ja tyylikkääseen vanutakkiin voit huoletta nauttia ulkoilusta kirpeänä talvipäivänäkin. Naisten vanutakkien runsas valikoima mahdollistaa, että kaikille löytyy varmasti mieleinen takki. Mustan värinen vanutakki on aina tyylikäs vaihtoehto. Jos kaipaat enemmän piristystä talvivaatetukseesi, valitse päällesi iloisen keltainen tai pirteä pinkki naisten vanutakki. Hyvännäköisessä vanutakissa on hauskempi käydä taistoon kylmiä kelejä vastaan.

Nimensä mukaisesti, vanutakeissa on käytetty synteettistä eristysmenetelmää. Verrattuna untuvatakkiin keinokuituiset takit kestävät paremmin kosteutta. Vastaavasti vanutakki ei ole yhtä lämmin kuin untuvatakki, joten se soveltuu paremmin korkeamman intensiteetin lajeihin sekä lämpimämmille keleille. Tekniset vanutakit pitävät sinut lämpimänä, vaikka hikoilisitkin. Lisälämpöä naisten vanutakkiin tuo vettä hylkivä pintamateriaali.

Mistä löydät parhaat naisten vanutakit? Intersportin suuresta valikoimasta löydät ihanan lämpimät ja hyvännäköiset naisten vanutakit kylmille talvikuukausille. Kun vaatekaapistasi löytyy vanutakki, ulkoilua ei estä kovakaan tuisku. Laadukas vanutakki palvelee sinua monta vuotta. Tilaa naisten vanutakki netistä tai osta se lähimmästä Intersport kaupastasi. Asiantuntevat myyjämme auttavat mielellään sopivan takin valinnassa.

Paljonko naisten vanutakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten vanutakit -kategorian tuotteet saat hintaan 69.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 350.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 39 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten vanutakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fjällräven Expedition Lätt Hoodie W, Helly Hansen Long Belfast Winter Jacket W ja Luhta Ilomantsi W Jacket D-fit sekä suosituin merkki on Fjällräven.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten vanutakit

4.51/5

Perustuu 131 arvosteluun