Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30Naisten 3/4 trikoot

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten 3/4 trikoot kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten 3/4 trikoot kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten 3/4 trikoot ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten 3/4 trikoot mm. merkeiltä Pearl Izumi, Energetics, Nakamura. Naisten 3/4 trikoot -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Energetics Kapedi 2 N Treenicaprit -3/4 trikoot, 19.90€.

Paljonko naisten 3/4 trikoot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten 3/4 trikoot -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten 3/4 trikoot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Kapedi 2 N Treenicaprit - naisten 3/4 trikoot, Nakamura Ibiza II Tights W - naisten 3/4 trikoot ja Pearl Izumi Escape Sugar Crop Cycling 3/4 Tights W - 3/4 trikoot sekä suosituin merkki on Energetics.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten 3/4 trikoot

4.06/5

Perustuu 18 arvosteluun