Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Naisten lyhyet trikoot

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten lyhyet trikoot kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten lyhyet trikoot kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten lyhyet trikoot ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten lyhyet trikoot mm. merkeiltä Energetics, Björn Borg, Adidas. Naisten lyhyet trikoot -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Nakamura Marseille II Tights W -lyhyet trikoot, 29.90€.

Paljonko naisten lyhyet trikoot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
Intersportin edullisimmat naisten lyhyet trikoot -kategorian tuotteet saat hintaan 16.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 145.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 43 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten lyhyet trikoot -kategorian tuotteet?
Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nakamura Marseille II Tights W - naisten lyhyet trikoot, Energetics Kapedan Tights W - naisten lyhyet trikoot ja adidas Own The Run Short Tights W - naisten lyhyet trikoot sekä suosituin merkki on Nakamura.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten lyhyet trikoot

4.38/5

Perustuu 34 arvosteluun