Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Naisten pitkät trikoot

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten pitkät trikoot kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten pitkät trikoot kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten pitkät trikoot ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten pitkät trikoot mm. merkeiltä Energetics, Röhnisch, Craft. Naisten pitkät trikoot -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Craft ADV Essence Warm Tights W -pitkät trikoot, 49.90€.

Paljonko naisten pitkät trikoot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten pitkät trikoot -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 169.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 113 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten pitkät trikoot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Craft ADV Essence Warm Tights W - naisten pitkät trikoot, Energetics Kapinem 2 Tights W - naisten pitkät trikoot ja adidas Essentials 3-Stripes Leggings W - naisten pitkät trikoot sekä suosituin merkki on Craft.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten pitkät trikoot

4.37/5

Perustuu 232 arvosteluun