Sisältöön

Naisten pitkät trikoot

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten pitkät trikoot kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten pitkät trikoot kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten pitkät trikoot ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten pitkät trikoot mm. merkeiltä Röhnisch, Energetics, Nike. Naisten pitkät trikoot -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Röhnisch Flattering High Waist Tights -pitkät trikoot, 69.90€.

Paljonko naisten pitkät trikoot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten pitkät trikoot -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 127 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten pitkät trikoot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Röhnisch Flattering High Waist Tights - naisten pitkät trikoot, Röhnisch Shape High Waist Tights - naisten pitkät trikoot ja Nike Dri-FIT One High Rise Leggnings W - naisten pitkät trikoot sekä suosituin merkki on Röhnisch.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten pitkät trikoot

4.48/5

Perustuu 199 arvosteluun