Sisältöön

Lasten sandaalit

Lasten sandaaleista suosituimmat kengät kesähelteille ovat jo hetken olleet Crocseja. Kesällä on mukava laittaa jalkaan helpot kengät, jotka eivät hiosta jalkoja ja jotka voi sujauttaa jalkaan nopeasti ilman aikuisen apua. Lasten sandaaleja hankkiessa kannattaa miettiä käyttötarkoitusta. Crocsit ovat helpot ja mukavat kengät, mutta niitä ei ole tarkoitettu pitkien matkojen kävelyyn tai urheiluun. Tätä varten lapsille löytyy useita erilaisia sandaalimalleja ja lisäksi monia muita kevyitä lasten kenkiä.

Crocsit löydät edelleen valikoimistamme useissa väreissä. Näiden lisäksi lapsille on sandaalien rintamalla tarjolla esimerkiksi McKinleyn ja Merrellin kävelysandaaleja, joissa pienempikin kulkija jaksaa taittaa helteellä hyvän matkaa. Lisäksi lasten sandaaleja löytyy muodikkaista suihkusandaaleista esimerkiksi Niken ja adidaksen valikoimista. Jos lapsen kengän koko alkaa olla yli 36, voi kenkiä aina katsoa myös naisten valikoiman puolelta. Kun lasten sandaalit on hankittu, on aika asustaa lapsi muuten kesän tekemisiin. Shortsit jalkaan ja t-paita päälle, eikä missään nimessä kannata unohtaa hyvää hellelippistä ja aurinkolaseja. Näistä on helppo vaihtaa suoraan uimavarusteisiin ja kirmata rannalle tai altaalle kun olo käy kuivalla maalla tukalaksi.

Paljonko nuorten sandaalit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat nuorten sandaalit -kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 18 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat nuorten sandaalit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Adilette Aqua Jr - nuorten suihkusandaalit, McKINLEY Tarriko III Jr - urheilusandaalit ja Viking Tur JR - sandaalit sekä suosituin merkki on adidas.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: nuorten sandaalit

4.47/5

Perustuu 15 arvosteluun