Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Nuorten sandaalit
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (27)
  27 / 27 tuotetta
  Hinta verkossa
  2 väriä
  Viking
  Tur JR - sandaalit
  49.90 €
  29.90 €

  Lasten sandaalit

  Lasten sandaaleista suosituimmat kengät kesähelteille ovat jo hetken olleet Crocseja. Kesällä on mukava laittaa jalkaan helpot kengät, jotka eivät hiosta jalkoja ja jotka voi sujauttaa jalkaan nopeasti ilman aikuisen apua. Lasten sandaaleja hankkiessa kannattaa miettiä käyttötarkoitusta. Crocsit ovat helpot ja mukavat kengät, mutta niitä ei ole tarkoitettu pitkien matkojen kävelyyn tai urheiluun. Tätä varten lapsille löytyy useita erilaisia sandaalimalleja ja lisäksi monia muita kevyitä lasten kenkiä.

  Crocsit löydät edelleen valikoimistamme useissa väreissä. Näiden lisäksi lapsille on sandaalien rintamalla tarjolla esimerkiksi McKinleyn ja Merrellin kävelysandaaleja, joissa pienempikin kulkija jaksaa taittaa helteellä hyvän matkaa. Lisäksi lasten sandaaleja löytyy muodikkaista suihkusandaaleista esimerkiksi Niken ja adidaksen valikoimista. Jos lapsen kengän koko alkaa olla yli 36, voi kenkiä aina katsoa myös naisten valikoiman puolelta. Kun lasten sandaalit on hankittu, on aika asustaa lapsi muuten kesän tekemisiin. Shortsit jalkaan ja t-paita päälle, eikä missään nimessä kannata unohtaa hyvää hellelippistä ja aurinkolaseja. Näistä on helppo vaihtaa suoraan uimavarusteisiin ja kirmata rannalle tai altaalle kun olo käy kuivalla maalla tukalaksi.

  Paljonko nuorten sandaalit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat nuorten sandaalit -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 27 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat nuorten sandaalit -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Firefly Madera 9 Jr Sandaali - nuorten suihkusandaalit, Viking Sandoey - sandaalit ja Viking Tur JR - sandaalit sekä suosituin merkki on Firefly.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: nuorten sandaalit

  4.77/5

  Perustuu 31 arvosteluun