Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiNuorten talvikengät

Talvikengät kategoriat

Nuorten talvikengät

Talvikengät kuuluvat talvella nuorten jokapäiväiseen varustukseen. Lämpimät ja vesitiiviit talvikengät ovat tarpeen, sillä talveen mahtuu niin kovia pakkasia kuin vesikelejä. Sopivia talvikenkiä nuorille valitessa tulee ottaa huomioon käyttötarkoitus – Etsitkö kenkiä vapaa-aikaan vai urheiluun? Käyttötarkoitusta vastaavat kengät ovat mukavat ja turvalliset jalassa sekä ne kestävät pitkään. Nuorten valikoimasta löydät laadukkaat ja kestävät talvikengät vapaa-aikaan, kouluun ja aktiivisempaan käyttöön. Tutustu myös lasten talvikenkiin, jos etsit lämpimiä talvikenkiä perheen pienimmille.

Kestävät ja laadukkaat talvikengät nuorille?

Intersportista löydät kattavan valikoiman erilaisia talvikenkiä nuorille, joista voit valita parhaat kengät omaan käyttöön. Jos etsit talvikenkiä ulkoiluun tai pihaleikkeihin, kannattaa valita vedenpitävät ja lämpimät nuorten talvisaappaat. Ne toimivat loistavasti niin loskakeleillä kuin korkeissa lumihangissa, pitäen jalat kuivina ja lämpiminä koko päivän. Talvella on aikaa myös urheiluun ja vapaa-aikaan, jolloin kannattaa valita hieman joustavampi ja kevyempi kenkä. Tällöin kannattaa valita nuorten varsikengät, jotka soveltuvat erinomaisesti kouluun tai vapaa-ajalle. Kun olet löytänyt mieleisesi talvikengät nuorille, niin yhdistä niihin mielesi nuorten vaatteet, esimerkiksi talvitakit ja toppahousut.

Paljonko nuorten talvikengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat nuorten talvikengät -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 39 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat nuorten talvikengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Vesper DX Youth saapas - nuorten talvikengät, Merrell Snow Storm 2.0 Wtpf Jr. - nuorten saappaat ja Sorel Yoot Pac™ Nylon Shoes Jr - nuorten varsikengät sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: nuorten talvikengät

4.58/5

Perustuu 38 arvosteluun