Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINNuorten talvikengät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Nuorten talvikengät
 • Väri
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (37)
  37 / 37 tuotetta
  4 väriä
  Halti
  Reiss Dx Jr Boots - varsikengät
  89.90 €
  49.90 €

  Talvikengät kategoriat

  Nuorten talvikengät

  Talvikengät kuuluvat talvella nuorten jokapäiväiseen varustukseen. Lämpimät ja vesitiiviit talvikengät ovat tarpeen, sillä talveen mahtuu niin kovia pakkasia kuin vesikelejä. Sopivia talvikenkiä nuorille valitessa tulee ottaa huomioon käyttötarkoitus – Etsitkö kenkiä vapaa-aikaan vai urheiluun? Käyttötarkoitusta vastaavat kengät ovat mukavat ja turvalliset jalassa sekä ne kestävät pitkään. Nuorten valikoimasta löydät laadukkaat ja kestävät talvikengät vapaa-aikaan, kouluun ja aktiivisempaan käyttöön. Tutustu myös lasten talvikenkiin, jos etsit lämpimiä talvikenkiä perheen pienimmille.

  Kestävät ja laadukkaat talvikengät nuorille?

  Intersportista löydät kattavan valikoiman erilaisia talvikenkiä nuorille, joista voit valita parhaat kengät omaan käyttöön. Jos etsit talvikenkiä ulkoiluun tai pihaleikkeihin, kannattaa valita vedenpitävät ja lämpimät nuorten talvisaappaat. Ne toimivat loistavasti niin loskakeleillä kuin korkeissa lumihangissa, pitäen jalat kuivina ja lämpiminä koko päivän. Talvella on aikaa myös urheiluun ja vapaa-aikaan, jolloin kannattaa valita hieman joustavampi ja kevyempi kenkä. Tällöin kannattaa valita nuorten varsikengät, jotka soveltuvat erinomaisesti kouluun tai vapaa-ajalle. Kun olet löytänyt mieleisesi talvikengät nuorille, niin yhdistä niihin mielesi nuorten vaatteet, esimerkiksi talvitakit ja toppahousut.

  Paljonko nuorten talvikengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat nuorten talvikengät -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 159.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 37 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat nuorten talvikengät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Reiss Dx Jr Boots - varsikengät, Merrell Snow Storm WTPF Jr - nuorten varsikengät ja McKINLEY Valley AQX Jr - nuorten varsikengät sekä suosituin merkki on Halti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: nuorten talvikengät

  4.37/5

  Perustuu 51 arvosteluun