Sisältöön

Pohjalliset

Pohjalliset

Kenkien istuvuus ei ole koskaan vain kenkien koosta kiinni. Jokaisen jalat ovat muodoltaan yksilölliset, minkä vuoksi moni kaipaankin hienosäätöä kenkiensä istuvuuteen. Kenkien sisään sujautettavat pohjalliset ovat tähän loistava ratkaisu. Istuvuuden lisäksi pohjallisilla voidaan säätää myös muilla tavoin kenkien mukavuutta. Esimerkiksi lämpöpohjalliset ovat täydellinen apuväline kylmiin sääoloihin – niiden avulla kengistä on mahdollista muokata lämpimämmät. Jos kaipaat sen sijaan lisäraikkautta kuumiin kesäpäiviin, on saatavilla myös kosteutta siirtäviä ja viilentäviä pohjallisia, jotka pitävät jalat miellyttävän tuntuisina lämpimissä olosuhteissa. Jos etsit sen sijaan pehmeyttä ja energisyyttä jaloille, valitse vaimentavat geelipohjalliset.

Tunnetko liikkuessasi kipua? Huonosti istuvat kengät voivat pahentaa ja edesauttaa jalkojen virheasentoja, jotka voivat pahimmillaan aiheuttaa epämiellyttäviä ja hyvinvointia haittaavia kiputiloja koko kehoon. Helppo ja edullinen ratkaisu virheasentojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon on laadukkaat tukipohjalliset. Pronaatio tarkoittaa jalkaterän asentoa, joka on jokaiselle yksilöllinen. Jalkaterä on tavallisesti neutraali, ylipronotoiva tai alipronotoiva. Mikäli jalka ei saa tarvitsemaansa tukea, tuloksena voi olla kipua aiheuttava virheasento. Pronaatiotuki ja tukipohjalliset ovat keinoja, joilla jalkojen asentoa voidaan korjata ja ohjata kohti neutraalimpaa asentoa. Tukipohjalliset suunnitellaan ja valmistetaan yleensä yksilöllisesti kunkin jalan muodon mukaan, jolloin tuki vastaa parhaalla tavalla käyttäjän tarvetta.

Mistä löytyvät parhaat pohjalliset? Olipa mielessäsi geelipohjalliset kesäkenkiin tai tukipohjalliset juoksukenkiin, Intersportista löydät varmasti etsimäsi. Meiltä löydät esimerkiksi yksilöllisesti muotoillut FootBalance-pohjalliset, joilla varmistat, että nautit liikkumisesta turvallisesti ja mukavasti missä tahansa. Tilaa pohjalliset netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Kaupassa voit tehdä myös ilmaisen FootBalance-jalka-analyysin helposti ja nopeasti. Varmista kokonaisvaltainen istuvuus – tutustu myös sukkiin ja jalkineisiin. Tervetuloa ostoksille!

Paljonko pohjalliset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat pohjalliset -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 87.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat pohjalliset -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat FootBalance QUICKFIT CONTROL - pohjalliset, FootBalance 100% BALANCE (yksilöllinen) - pohjalliset ja FootBalance 100% BALANCE NARROW (yksilöllinen) - pohjalliset sekä suosituin merkki on FootBalance.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: pohjalliset

4.55/5

Perustuu 11 arvosteluun