Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Putkikassit

Putkikassi

Etsitkö rennon tyylikästä laukkua, johon mahtuu suurikin määrä tavaraa? Klassinen putkikassi on sinulle täydellinen valinta. Putkikassi on nimensä mukaisesti putkilon muotoinen kassi, jota voi kantaa joko kädessä tai olalla. Ainutlaatuisen muotonsa ansiosta putkikassiin mahtuu runsaasti tavaraa ja se on oivallinen kantolaite myös paljon tilaa vieville urheiluvarusteille. Urheilun lisäksi putkikassit sopivat hyvin myös vapaa-ajan laukuksi tai viikonloppuretkeilyyn. Putkikassi on käytännöllisen rakenteensa lisäksi huipputyylikäs – se on pala urheilumuodin historiaa ja siksi ajaton valinta tyyliin kuin tyyliin. Esimerkiksi Converse-putkikassi, adidas-putkikassi ja Helly Hansen -putkikassi sopivat hyvin rennon sporttiseen asukokonaisuuteen.

Millainen putkikassi sopii sinulle? Putkikassit tarjoavat suuren valikoiman erilaisia kokoja ja tyylejä, joista itselle sopivin kannattaa valita oman tilantarpeen ja käyttötarkoituksen mukaan. Putkikassien tilavuuden vaihtelevat aina 30 litrasta jopa 90 litran suuruisiin laukkuihin. Pienempi putkikassi yleensä riittää vapaa-ajan käyttöön ja treenilaukuksi. Tilavammat putkikassit soveltuvat viikonloppulaukuiksi. Kaikkein tilavimmat putkikassit sopivat niille, jotka kuljettavat mukanaan suuriakin varustemääriä kerrallaan. Esimerkiksi jääkiekkoilijalle suuri putkikassi on hyvä hankinta.

Haussa tyylikäs putkikassi? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat putkikassit urheiluun, vapaa-aikaan ja reissaamiseen. Olipa mielessäsi kompakti putkikassi tai suuri putkikassi, meiltä löydät etsimäsi. Converse-putkikassi, adidas-putkikassi, Helly Hansen -putkikassi – meiltä löydät kaikki tunnetut huippumerkit. Väri- ja kokovalikoimaa löydät meiltä reippaasti. Jos kaipaat apua sopivan laukkumallin valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi helposti. Tilaa putkikassi netistä tai tutustu kattavaan valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos et vielä löytänyt etsimääsi ja haluat tutustua myös muuhun valikoimaan, katso myös reput, treenikassit ja laukut.

Paljonko putkikassit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat putkikassit -kategorian tuotteet saat hintaan 54.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 110.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: putkikassit

4/5

Perustuu 9 arvosteluun