Sisältöön

Breaknet 2.0 Shoes M -miesten matalavartiset tennarit

Miesten vapaa-ajan adidas-kengät.

65,00 €
Väri
Musta
Valkoinen
Valkoinen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Nämä adidas-kengät saavat inspiraationsa keskikentältä, mutta saavat yhtä monta ihailevaa katsetta myös kaupungin kaduilla. Selkeillä, sileillä linjoillaan ja hienovaraisilla väreillään ne sopivat vaivattomasti kaiken kanssa aina treenishortseista chinoihin ja farkkuihin.

Tämä päällinen on valmistettu useista eri kierrätysmateriaaleista, ja kierrätysmateriaalin osuus on vähintään 50 %  Tämä tuote on yksi ratkaisuistamme muovijätteen määrän pienentämiseksi.

  • Normaali istuvuus
  • Nauhakiinnitys
  • Synteettinen päällinen
  • Synteettinen vuori
  • Kuminen ulkopohja

Tuotenumero
LRJ86

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Tennarit, adidas

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.