Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Redster J2 + C5 Gw -laskettelusukset

Monipuolinen rinnesuksi 8 - 12 vuotiaille lapsille.

209,00 €
Sukset + siteet
Väri
Punainen
Koko

Laskettelusuksien valintaopas

kg
mm

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Olemme laittaneet Atomic Redster J2 130-150 -suksiin kiehtovia ominaisuuksia, kuten Atomic Race Rocker -kärjen ja 68 mm:n vyötärön. Ne tekevät kantin vaihdosta erittäin nopean antaen hyvän suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa. Suksessa on myös innovatiivinen Bend-X Technology, erityinen joustava alue siteen kohdalla, joka auttaa myös kaikkein kevyimpiä laskijoita saamaan vahvan lumikontaktin ja paremmat käännökset. Hyvä valinta laskijalle, joka on koukussa leikkaaviin käännöksiin.

  • Race Rocker 5/95/0
  • Kevyt Densolite - ydin
  • Bend X Tecnology - helpottaa käännöksiä
Laskutyyli:On-Piste
Siteet asennettuna:kyllä

Tuotenumero
AASS03304

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Atomic

Teknologiat

Bend-X

Erityinen joustoalue siteen kohdalla mahdollistaa sen, että jopa kaikkein kevyimmät naiset ja lapset voivat hallita suksiaan vähemmällä vaivalla, mikä tekee kääntämisestä helpompaa.

Densolite Core

Vaahtoydin, joka tekee suksesta ketterän ja iskuja vaimentavan eli helpon laskettavan.

Dura Cap

Rakenne ilman sidewallia jossa päälilaminaatti menee yhtenäisenä kantista kanttiin tehden suksesta helpon käsitellä. Dura Capin pyöreä yläreunan muoto ottaa vähemmän iskuja vastaan ja pysyy siten pidempään siistinä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.