Sisältöön

Supreme Elite Sr D Jk-luistin.

Supreme Elite ovat vakaat jääkiekkoluistimet uskomattomalla suorituskyvyllä. Suunniteltu pelaajille, jotka haluavat mukavat luistimet.

199,00 €
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Supreme Elite ovat vakaat jääkiekkoluistimet uskomattomalla suorituskyvyllä. Suunniteltu pelaajille, jotka haluavat mukavat luistimet, joita on helppo taivuttaa eteenpäin. Lämpömuovattavat optimaalisen istuvuuden takaamiseksi ja niissä on paksu huopailtti, joten ne istuvat mukavasti jalan ympärillä.

Tuotenumero
1059830D

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Bauer

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.